16040252_ballenstapel_1200x300.jpg

Douchekop voor poetsbeurtDouchekop voor poetsbeurtDe douches van Tennisvereniging Akkrum worden aangepakt. De slappe stralen en haperende werking in met name de herendouches zijn al langere tijd een bron van ergernis. Volgens voorzitter Rikus Rudolphi een gevolg van verkalking en slijtage van de kranen. Het ontkalken helpt niet meer.

Voor alle douches worden nieuwe mengkranen aangeschaft en douchekoppen vernieuwd. Mocht de de waterdruk daarna nog niet naar wens zijn, dan wordt overwogen om de leiding naar de cv-ketel te vervangen door eentje met een grotere diameter. Op het verzoek vanuit de algemene ledenvergadering, die donderdag werd gehouden, of de watertemperatuur een graadje omhoog kon, kwam een tegenreactie dat een graadje lager ook wel mag. Het argument om op die manier energie te besparen kwam niet aan de orde.

Foto's Noordoost.nl

Douchekop na poetsbeurtDouchekop na poetsbeurt

 

Agenda

06 jan 2024    16:30 -
Nieuwjaarsreceptie 2024

230614 TVA Banner Toss avond

Tennisballen op de banen van Tennisvereniging Akkrum in de avonduren. De lichtmasten en het kunstgras met keramisch gravel (merknaam Smash Court van Grontmij, maar in Akkrum van Antea Group)