header-tennesracket-jongeren.jpg

Geef je op voor de barbecue van zaterdag 14 oktober aanstaande. Die dag vieren we het veertigjarig bestaan van Tennisvereniging Akkrum. Na afloop van de clubkampioenschappen voor de jeugd - rond een uur of half zeven - beginnen we. Daarna hebben we piepkleine receptie met toespraak van de voorzitter en die loopt gestroomlijnd over in een feestavond met zangeres Ytsje Conradi. Dik feest wordt het, een smulfeest en een swingfeest.

Deelnemers aan de barbecue - vlees, vis of vegetarisch - mogen zich van tevoren opgeven. Dat kan via ac@tvakkrum.nl. Graag vermelden hoeveel personen en of je vlees, vis of vegetarisch wilt. Kosten 10 euro voor volwassenen, 5 euro voor jeugdleden tot 18 jaar. Aangezien de tennisvereniging jarig is, neemt ze de meerkosten voor haar rekening.

Een jubileumcommissie is druk met de voorbereidingen van de festiviteiten, die om 14.00 uur met de jeugdkampioenschappen beginnen en tot de kleine uurtjes duren.

Geef je op via ac@tvakkrum.nl

 

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

Geen evenementen

tva winter