header-toss.jpg

In de zaterdagmiddagcompetitie 35-plus gemengd (Koosje Zeeders, Klaske Bottema, Elly Heerschop, Colette [ ... ]

Lees verder....

Afspraak binnen de vereniging is dat competitiespelers van de bezoekende partijen het eerste kopje koffie [ ... ]

Lees verder....
Overige berichten:

Geef je op voor de barbecue van zaterdag 14 oktober aanstaande. Die dag vieren we het veertigjarig bestaan van Tennisvereniging Akkrum. Na afloop van de clubkampioenschappen voor de jeugd - rond een uur of half zeven - beginnen we. Daarna hebben we piepkleine receptie met toespraak van de voorzitter en die loopt gestroomlijnd over in een feestavond met zangeres Ytsje Conradi. Dik feest wordt het, een smulfeest en een swingfeest.

Deelnemers aan de barbecue - vlees, vis of vegetarisch - mogen zich van tevoren opgeven. Dat kan via ac@tvakkrum.nl. Graag vermelden hoeveel personen en of je vlees, vis of vegetarisch wilt. Kosten 10 euro voor volwassenen, 5 euro voor jeugdleden tot 18 jaar. Aangezien de tennisvereniging jarig is, neemt ze de meerkosten voor haar rekening.

Een jubileumcommissie is druk met de voorbereidingen van de festiviteiten, die om 14.00 uur met de jeugdkampioenschappen beginnen en tot de kleine uurtjes duren.

Geef je op via ac@tvakkrum.nl

 

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

02 aug 2018    19:00 - 22:30
Gezelligheidstoernooi
16 aug 2018    19:00 - 22:30
Gezelligheidstoernooi
30 aug 2018    19:00 - 22:30
Gezelligheidstoernooi
20 dec 2018    19:00 - 22:30
Gezelligheidstoernooi

tva winter