header-tennisballen.jpg

Met 28 deelnemers was het lesserstoernooi aan het eind van het zomerlesseizoen van Tennisvereniging Akkrum weer behoorlijk gevuld. ,,Voor elke tennisser is het spelen van partijtjes in wedstrijdverband belangrijk, want je leert er veel van'', aldus trainer Wilfred Meulman, die het toernooi vrijdagavond 6 oktober 2017 organiseerde. Hij had voor de winnaars een paar leuke prijzen in petto.

Jettina van der Valk – bij de dames – en Mark Edelijn – bij de heren – tennisten de meeste punten bij elkaar. Opvallend was dat ze alle 22 games bij elkaar sprokkelden en slechts zes games moesten inleveren.

Bij de heren eindigde Anne Tilstra op een tweede plaats. Nieuwkomer Harry Petter, die als voetballer in korte tijd het spelletje heel behoorlijk onder de knie kreeg, eindigde op de derde plaats. Nicoline Koers pakte bij de dames de tweede prijs. Ykerim Krol werd derde.

De aanmoedigingsprijzen waren voor Johan Arendz en Maria Huige.

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

Geen evenementen

tva winter