header-toss.jpg

Het terras voor het clubgebouw van Tennisvereniging Akkrum worden tijdens het jubileumweekend vrijwel volledig overkapt. Daarmee wordt ruimte gecreëerd voor het relatief grote aantal gasten, dat op de jubileumviering wordt verwacht. De ,,meest gezellige tenniskantine van Friesland’’ is dan te klein.

Een bouwploeg maakt een constructie vanaf de luifel tot aan de baan. Met grote zeilen wordt het terras vervolgens met grote zeilen winddicht gemaakt. Tijdens eerdere jubileumvieringen is een soortgelijke tent gebouwd. Met name als het ‘s avonds frisser wordt, is dat een prima oplossing, aldus de organiserende jubileumcommissie.

Weliswaar wordt de tent ‘s avonds vrijwel compleet afgesloten, maar tijdens de clubkampioenschappen voor de jeugd op zaterdagmiddag wordt het zeil opgerold, zodat er voldoende zicht is.

Bij de foto:

De opbouw van de overkapping van het hele terras tijdens de jubileumviering in
2012. Tennisvereniging Akkrum vierde toen het 35-jarig bestaan. Op de trap
staat Inke Siesling. Verder van links naar rechts Pieter Hania, Wim van Tricht
en (nog net zichtbaar) Fred Zondervan.

121013 TVA 35 jaar opbouw extra tent 450

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Noordoost.nl

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

Geen evenementen

tva winter