header-toss.jpg

161003 Afscheid Freddy Beimers tennispudsje uitsnede 400Op verzoek van de kantinecommissie is de “TVA Pûdsje Appgroep” in het leven geroepen. Daarin draaien alle aanvoerders van de teams in de najaarscompetitie 2017 mee. Reden is dat ze via hun mobiele telefoon onderling kunnen communiceren over de locatie van het pûdsje.

Het pûdsje was deze week – en eerder ook al – zoek. Normaliter kan het bij de winkel van Bliksem! In Akkrum worden opgehaald, maar het gebeurt regelmatig dat aanvoerders daar bot vangen. Omdat de sleutels er dan ook niet zijn, is het soms een heel – nachtelijk – geneuzel om de kantine op slot te krijgen. Afrekenen met de tegenpartij kan dan ook niet.

Via de “TVA Pûdsje Appgroep” kunnen de aanvoerders in de peiling houden wie het pûdsje heeft en onderling met de teamleden regelen wie 'm haalt en vooral wanneer! Daarbij rekening houdend met de ploegen die na hen komen en het pûdsje ook willen gebruiken.

 

Foto: Noordoost.nl

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

Geen evenementen

tva winter