header-toss.jpg
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 70 niet laden

De clubkampioenschappen van Tennisvereniging Akkrum staan weer op stapel en zullen gehouden worden vanaf zaterdag 10 september tot en met zaterdag 24 september als finaledag.

Tijdstip van spelen is door de week ‘s avonds vanaf 19.00 en in het weekend de gehele dag. Omdat er ook nog tennislessen zijn en de najaarscompetitie kan er niet op elke dag gespeeld worden. Ook worden er reservedagen ingepland.

Op het inschrifformulier - zie de link onderaan deze pagina - kun je aangeven welke dagen je niet kunt spelen. Het definitieve programma komt op www.tvakkrum.nl en op papier in de hal van ons clubgebouw.

Het reglement van de CK2016 hangt op het prikbord in het clubgebouw. Ook hangt er een papieren inschrijfformulier in de hal.

Per categorie bedraagt het inschrijfgeld € 2,50.

 

De categorieën: 

  1. A.Dames enkel
  2. B.Dames dubbel
  3. C.Heren enkel
  4. D.Heren dubbel
  5. E.Gemengd dubbel

De organisatie houdt zoveel mogelijk rekening met de speelsterkte van de deelme,ers. Bijvoorbeeld met verschillende poulesterktes of leeftijdscategorieën. Ook beginnende leden kunnen prima meedoen. Heb je geen tennispartner, geef je op en vink op het formulier aan dat je een tennisparter zoekt. Wij zorgen voor een geschikte partner. 

Regels

We spelen om 2 gewonnen sets. Bij 6-6 (in games) wordt een tiebreak tot 7 punten gespeeld (met 2 punten verschil) om de set te beslissen. De eventuele 3e set is een super-tiebreak tot 10 punten (met 2 punten verschil). In de finale wordt de super-tiebreak vervangen door een 3e set. In de 3e set wordt bij 6-6 een tiebreak tot 7 punten gespeeld om de wedstrijd te beslissen.

Zaterdag 24 sept. is de finaledag, die afgesloten wordt met een heerlijke barbecue (vanaf 17.00u). Ook niet-spelers zijn natuurlijk van harte welkom.

Opgave uitsluitend via onderstaand formulier. Mocht je vragen over de CK2016 hebben, dan kan dat via het mailadres: tc@tvakkrum.nl

Aanmelden clubkampioenschappen

Verplicht *

 

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

15 dec 2018    15:00 - 18:00
Pannenkoeken toernooi
21 dec 2018    19:00 -
Kerstlesserstoernooi 2018

tva winter