header-toss.jpg

180601 Weddenschapje Meinard Fransen 500In de zaterdagmiddagcompetitie 35-plus gemengd (Koosje Zeeders, Klaske Bottema, Elly Heerschop, Colette Govaars, Ytsen Schaap (Y.S.) Klaas Jan Akkerman, Pieter Hania en Meinard Fransen) stonden wij op de voorlaatste speeldag op de een na onderste plaats. Een van onze vaste supporters, Anne Sijbesma (A. S.) vroeg mij de woensdag ervoor lachend of wij tegen koploper Nienoord nog een punt zouden binnenhalen. Hij zei dat onze gemiddelde leeftijd nu zo hoog lag dat de kans op degraderen dit jaar wel erg groot zou zijn.

Er zijn spelers die op safe spelen, vooral met boogballen (zie A. S.) en er zijn spelers die de aanval opzoeken (zie Y. S.) en daardoor wel eens gepasseerd worden. Maar er zijn ook spelers, die kunnen verdedigen en aanvallen. Iedereen herkent zich wel in een bepaald type speler. Ik zei tegen Anne dat ik wel van een gokje hield. Nou dat hoef je tegen Anne geen twee keer te zeggen. Ik zei: "Wedden voor € 5,00 dat wij de herendubbel tegen Nienoord winnen". Anne zei lachend dat hij deze weddenschap wel durfde aan te nemen.

Afgelopen maandag kwam Anne ons opzoeken en zei dat er nog iets af te rekenen viel. Ik was deze weddenschap al weer vergeten maar Anne niet. Wij zijn niet gedegradeerd omdat wij de herendubbel en de mix hebben gewonnen. Nienoord is kampioen geworden.

Met sportieve groet,

Meinard Fransen

 

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

Geen evenementen

tva winter