header-zonnepanelen.jpg

181221 Lesserstoernooi spelersDe stormachtige wind was gaan liggen en de laatste bui met stuifregen vloog over. De 25 deelnemers het lesserstoernooi van Tennisvereniging Akkrum troffen het vrijdagavond 21 december bijzonder. Het werd ideaal tennisweer tijdens de laatste lesavond van 2018.

De winnaar bij de heren was Niels van der Veen, die maar liefst 23 games bijeen sprokkelde en niet meer dan negen games tegen had. Als tweede eindigde Simon van de Werf, die 21 games bij elkaar tenniste en in totaal zeven tegen had.

Froukje Porte eindigde als eerste dame (18 voor/12 tegen). Op de tweede plek eindigde Nicoline Koers (17/11). De aanmoedigingsprijzen waren voor Roland van der Starre (6/25) en Jitske Dijkstra (10/21).

Als klap op de vuurpijl trakteerde trainer Wilfred Meulman, die de organisatie van het lesserstoernooi in handen had, alle deelnemers op een fles wijn. Aan elke fles zat een handgeschreven kaartje met de beste wensen. ,,Als dank voor weer een fantastisch jaar en omdat het bijna kerst is’’, aldus de trainer na afloop in zijn speech. Direct daarna gingen de voetjes van de vloer. De muziek werd verzorgd door het deejay-duo Oscar Bohlander en Arnold Agema, die met hun installatie voor de juiste sfeer zorgden. Het werd nog gezellig tot in de late uurtjes.

181221 Lesserstoernooi Spelschema bekijken 450

Een spelschema kan best ingewikkeld zijn. Van links naar rechts Herman Gaarman, Willem Kraaij, Criss Roemers en trainer Wilfred Meulman.

181221 Lesserstoernooi Kerstwens op kaartje 450

181221 Lesserstoernooi flessen wijn 450

181221 Lesserstoernooi Oscar Bohlander en Arnold Agema 450

Oscar Bohlander (vooraan) en Arnold Agema speelden na afloop ook als deejay.

 

181221 Lesserstoernooi spelers

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

Geen evenementen

tva winter