header-tennesracket-jongeren.jpg

190105 Nieuwjaarsborrel TVA 2 450De nieuwjaarsbijeenkomst van Tennisvereniging Akkrum was zaterdag 5 januari 2019 in meerdere opzichten bijzonder. Met zo’n vijftig belangstellenden was de opkomst direct al groot. Tijdens de bijzondere algemene ledenvergadering – direct voorafgaand aan de nieuwjaarsborrel – werd Fred Zondervan tot erelid benoemd en Anne Sijbesma tot lid van verdienste.

 

Het duo mocht de ultrakorte vergadering niet bijwonen en werd naar de herenkleedkamer gedirigeerd. Zo konden ze niet horen dat het voorstel van het bestuur om de leden op deze manier te eren, met algemene stemmen en applaus werd aangenomen. De lovende woorden van voorzitter Herman Bierma werden daarmee onderstreept.

 

Met een glaasje ‘bubbels’ toostten de leden van Tennisvereniging Akkrum op een mooi nieuw tennisjaar. Gerrie Dijkstra verzorgde de borrelhapjes met onder andere schalen vol tapas, kipsticks, tomaatjes met mozarella, kaas, komkommer, kruidenkaas en nog veel meer lekkers. Gesneden rollade kwam weer van Freek en Riek Klijnsma. De oud-slager en zijn eega maken al een aantal jaren een schaal voor de nieuwjaarsbijeenkomst klaar.

 

Lees ook:

- Fred Zondervan erelid

- Anne Sijbesma lid van verdienste

- Financiële positie club stabiel en goed

190105 Nieuwjaarsborrel TVA erelid in kleedkamer 450

190105 Nieuwjaarsborrel TVA schaalrollade 450

190105 NIeuwjaarsborrel hapjes 450

190105 Nieuwjaarsborrel TVA 450 

Foto's: Noordoost.nl - de hapjesfoto is van Gerrie Dijkstra.

 

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

Geen evenementen

tva winter