16040251_Rackets_in_tas_1200x300.jpg

De eerste zaterdag van januari 2014 wordt weer een gezellige boel in het clubhuis van Tennisvereniging. Zowel de junioren als de senioren hebben - los van elkaar - een nieuwjaarsreceptie. De jeugd komt op de baan in actie, de senioren zullen het vooral pratend doen.

De bijeenkomst voor de juniorledenis op zaterdag 4 januari van 14.30 tot 16.30 uur onder het genot van een hapje en bubbels. Er is een heuse Elfstedentocht, maar de schaatsen kunnen in het vet blijven. Belangrijkste is om je tennisspullen mee te nemen, aldus de organiserende jeugdcommissie.

De nieuwjaarsElfstedentocht lis voorafgaand aan de bijeenkomst voor senioren, die traditiegetrouw tussen 16.30 en  circa19.30 uur komen. Als de senioren willen, kunnen ze eerst nog een kijkje bij de jeugd nemen.

De nieuwjaarsreceptie voor alle leden en relaties. De kantine is gezellig versierd. We nemen het oude tennisjaar door en starten het nieuwe jaar, met nieuwe plannen en energie. proost

Mensen spreken 
Op de receptie kun je allerlei mensen spreken. Heb je een ideetje, wil je iets anders zien, wij je iets weten of wil je iemand ontmoeten, kom dan naar de nieuwjaarsreceptie om met bestuur, commissies of andere leden te praten. 

Sportieve voornemens 
Ook is de nieuwjaarsreceptie een uitgelezen kans om je sportieve voornemens vorm te geven. Zaterdag 4 januari ontmoet je ongetwijfeld nieuwe mensen of vergeten leden, met wie je een tennisafspraak kunt maken. 

Bijzondere aandacht voor nieuwe leden 
Het bestuur en de commissies zouden het erg leuk vinden om nieuwe leden te mogen verwelkomen op de nieuwjaarsreceptie. Leden die al een tijdje lid zijn, maar het lastig vinden om aansluiting te vinden bij de activiteiten van Tennisvereniging Akkrum. Laten we eens nader kennis maken met elkaar. Als de actieve leden weten wat nieuwe leden willen, kunnen ze daarmee rekening houden als ze iets organiseren. Daarnaast kunnen de actieve leden de nieuwe leden informeren over allerlei activiteiten die voor het komende jaar op stapel staan. 

Blinddate voor nieuwe leden 
Actieve leden kunnen ook werken als een soort datingbureau ...., namelijk door nieuwe leden in contact te brengen met andere leden. Dus kom naar de nieuwjaarsreceptie en laat je koppelen aan een nieuwe tennisdate!

 

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000