header-zonnepanelen.jpg

20180331 OpenDag jeugdinstuif1 500De ‘proeverij’ annex jeugd tennisinstuif was de absolute trekker van de open middag op zaterdag 31 maart  2018 van Tennisvereniging Akkrum. Niet alleen de basisschoolleerlingen maar ook hun ouders kwamen naar de baan om kennis te maken met tennis.

De jonge tennissers konden door middel van allerlei spelletjes kennis met de tennissport maken. Een enthousiaste trainer Wilfred had de meesten van hen al tijdens het schooltennis in maart gezien, maar de JeugdInstuif ging een stap verder. Met de soms best moeilijke spelletjes lieten de leerlingen hun balvaardigheid zien. Na afloop genoten ze samen met de trainer van een beker limonade. Circa zestien kinderen namen deel aan de tennisinfstuif. Acht kinderen en ook twee volwassenen zich voor de drie gratis proeflessen in april opgegeven.


Op de foto's een sfeerimpressie van het begin van de JeugdInstuif, die door de jeugdcommissie van Tennisvereniging Akkrum op touw werd gezet.

20180331 OpenDag jeugdinstuif2 500

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

Geen evenementen

tva winter