header-tennesracket-jongeren.jpg

20180407 Jeugdopenng Tennis Akkrum 19

Het jeugdopeningstoernooi 2018 van Tennisvereniging Akkrum was qua weer formidable: de zon scheen uitbundig en het was lekker warm. De kinderen leken er geen last van te hebben, want zee tennisten de hele middag.

In totaal deden zeventien kinderen van de tennisvereniging uit Aldeboarn en Akkrum mee. Een aantal kinderen had nog maar een paar lessen gehad, dus was het wedstrijdspelen even wennen. Toch vermaakte iedereen zich prima. Bij het tri-tennisoefentoestel ontstonden zelfs rijen. Ook de toegestroomde ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s genoten volop.

De kinderen hebben in drie poules een enkel- en dubbelspel gespeeld. Vooral in de poule groen waren de verschillen klein, gezien de spannende wedstrijden en uitslagen. Tussendoor kregen de kinderen ranja en een gezonde versnapering en na afloop was er voor iedereen een prijsje. Lyset en Gian Andringa gingen met 2 prijzen terug naar Oldeboarn, een prima prestatie, aldus de organiserende jeugdcommissie.

Na het tellen van alle wedstrijdpunten was dit de uitslag:

Poule Rood
1: Dion Xiang
2 Kim Popkema
 
Poule Oranje
1: Nils van der Meer
2: Lyset Andringa
 
Poule Groen
1: Gian Andringa
2: Roan Boersma
 

20180407 Jeugdopenng Tennis Akkrum 04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20180407 Jeugdopenng Tennis Akkrum 20

Meer foto's op: 

ozio_gallery_nano

Foto's: Herman Stokman en Noordoost.nl

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

Geen evenementen

tva winter