header-zonnepanelen.jpg

20180506 BoomuitSteen 500Het fraaie voorjaarszonnetje en de regen van vorige week zorgen voor onstuimige taferelen op het tenniscomplex in Akkrum. Grassen groeien op plekken waar de baancommissaris ze niet wil hebben, kruiden en onkruiden duiken op waar ze niet horen. Het is weer tijd voor een snoei- en wieddag.

Tennisvereniging Akkrum houdt komende zaterdag 12 mei 2018 van 9.00 tot 12.00 uur weer een klussendag. Het onkruid bij het ballenhok staat op het lijstje van te verwijderen groen. Niet alleen achter de banen 1 en 2 maar ook langs de banen twee en drie komt de bosmaaier er aan te pas. Op de geluidswal kunnen wel wat schoffelaars aan de slag. Dat geldt ook voor andere plekken. Alle andere inzet om welig tierende planten in toom te houden zijn ook van harte welkom.

Bij de foto:

Op sommige plekken groeien bomen uit steen.

Foto: Noordoost.nl

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

Geen evenementen

tva winter