De barbecue aan de vooravond van het clubkampioenschapfeest met deejay Ossie heeft een dikke 25 eters getrokken. Topkok Paul Muskens maakte vispakketjes klaar, terwijl slager Spijkerman uit Akkrum de vleespakketten voor zijn rekening nam. Liefhebbers konden hun voorkeur voor vlees dan wel vis aangeven. Anders werd een gemengd pakket samengesteld, dus vlees én vis. Anita Stokman maakte de salades, Froukje Porte, Corinne Bos en Colette Govaars zorgden voor hun onovertroffen sauzen.
Henk Mulder begint aan zijn eerste bordje.
Terwijl kok Paul Muskens (l) aan het bakken is, genieten Colette Govaars, Corinne Bos, WIm
van Tricht en Ruurd Kramer (v. l. n. r.) van hun bordje en het gesprek.
Een blad bier voor Wietze Jongsma.
Een aangebrand speklapje en spiesjes.
Geanimeerde gesprekken onder het genot van een wijntje
Knapperend vuurtje met van links naar rechts Erna Keuning, Paul Muskens, Klaas Jan
Akkerman, Henk Mulder en Sandra Lettinga
De saladebar met van links naar rechts Fred Zondervan. Ytsen Schaap, Hanneke van der
Berg, Carlo Bloem en Wietze de Jong.
Foto's hierboven Noordoost.nl, hieronder: Herman Stokman
De saladebar met van links naar rechts Fred Zondervan, Wim van Tricht, Ytsen Schaap en
Hanneke van der Berg
"Dikke wille" om spreekstalmeester Wim van Tricht: van links naar rechts Jildou van der
Schaaf, Klaske Bottema, Ruurd Kramer en Carlo Bloem. Tea Rodenburg zit verstopt achter
Ruurd Kramer.
Met de klok mee: Koosje Zeeders, Meinard Fransen, Henk Mulder, Wim van Tricht, Fred
Zondervan, Klaas Jan Akkerman, Ytsen Schaap en Kees Keuning
Deejay Ossie alias Oscar Bohlander bereidt zijn plaatsvervanger Froukje Porte (m) voor op
een avondje muziekdraaien. Colette Govaars (r) kijkt de kunst af.
Italiaans onderonsje van de leraar en haar leerling: Birgit Mulder en Corinne Bos.
Meinard Fransen geniet van de zon, Koosje Zeeders van haar wijn.