16040251_Rackets_in_tas_1200x300.jpg
Baanreglement

Baan 1

Voor baan 1 geldt een vrije inschrijving. Dat houdt in dat u deze baan vooraf niet kunt reserveren. Als u op de baan komt, tekent u uw naam in op het rooster dat in de hal hangt. Vervolgens kunt u drie kwartier per baan per koppel of dubbel tennissen. Is de baan bezet, dan schrijft u in op het eerstvolgende blok van drie kwartier dat vrijkomt.

Baan 2 en 3

Beide banen kunt u vooraf reserveren. Via intekenlijsten, die op het prikbord in de kantine hangen, hebben alle leden de mogelijkheid twee keer per week deze banen te reserveren. Vul uw naam volledig in, samen met de naam van degene met wie u speelt, reserveert u de baan op dat bepaalde tijdstip. Overdag mag u 1 uur en 's avond drie kwartier per koppel of dubbel reserveren.

* Overdag kunt u 1 uur reserveren, ‘s avonds na 18.00 uur 3 kwartier.
* Jeugdleden beneden de 12 jaar mogen 3 x per week een half uur inschrijven.
* Het aantal inschrijvingen wordt gecontroleerd. Reserveren mag tot uiterlijk twee uur van tevoren.

Baan vegen

Na afloop is men verplicht om de banen te vegen! Als de baan droog is: vòòr het spelen sproeien. Na het spelen nogmaals sproeien, ook als niemand na u speelt. Dat is voor uw eigen veiligheid en voor het behoud van de gravelbanen.

Tot slot

Jeugdleden hebben overdag evenveel rechten als seniorleden, houdt daar rekening mee! 's Avonds hebben senioren voorrang.

Agenda

09 feb 2021    08:00 - 17:00
Einde verlengde lockdown

tva winter