header-zonnepanelen.jpg

20180429 Pudsje Tennis liggend 500Met al een paar jaar zo’n tweehonderd leden op de lijst is ook de financiële positie van Tennisvereniging Akkrum stabiel en goed. De club lost al jaren versneld af, waardoor de vaste lasten dalen en in de toekomst ruimte is voor vervanging van materiaal en investeringen in eigendommen.

 

Voorzitter Herman Bierma toonde zich tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van 2019 content met de situatie. ,,Ook dit jaar zullen we vermoedelijk de algemene ledenvergadering voorstellen om een beperkte extra aflossing te doen. Beperkt, want we kunnen dit jaar de zonnepanelen in eigendom overnemen van leverancier Mar-e-Tec in Akkrum. De investering in de zeven jaar oude zonnepanelen is in minder dan vier jaar terugverdiend. Die keus ligt dus voor de hand.’’

 

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

Geen evenementen

tva winter