16040251_Rackets_in_tas_1200x300.jpg

Riek Klijnsma en Tineke Smit CK2013Op tachtigjarige leeftijd is op maandag 17 augustus 2020 ons lid Riek Klijnsma uit Terherne overleden. Samen met haar man Freek Klijnsma was ze actief lid van Tennisvereniging Akkrum. De condoleance en het afscheid is zaterdag 22 augustus in uitvaartcentrum Haskerpoort in Oudehaske.

Niet alleen op de maandagochtend kwam Riek Klijnsma spelen, maar ze tenniste ook op de zomertoernooien van Anne Sijbesma en in de wintercompetitie in de Utingeradeelhal in Akkrum. Niet onverdienstelijk, want ze viel regelmatig in de prijzen. Ook in de voorjaarscompetitie speelde ze jarenlang met haar vaste team. Samen met echtgenoot Freek Klijnsma zorgde ze elke nieuwjaarsreceptie van de tennisclub voor een grote schaal met plakjes rollade. Tijdens de klussendagen en andere activiteiten hielp Riek Klijnsma ook altijd enthousiast mee.

Op de rouwkaart staat dat de familie ,,met grote bewondering voor haar moedige en zelfbewuste keuze’’ afscheid heeft kunnen nemen van ,,mijn lieve Riek, onze lieve moeder en fantastische oma’’.

Bij de foto:

Tijdens de clubkampioenschappen in 2013 speelde Riek Klijnsma (vooraan) met Tineke Smit.