header-toss.jpg

OktoberfesttoernooiVlak voor de deadline hebben zich 24 tennisliefhebbers voor het Oktoberfesttoernooi 2022 van Tennisvereniging Akkrum aangemeld. De organisatie kan nog wel wat meer deelnemers gebruiken. Ze kunnen zicht tot woensdag opgeven voor het tennistoernooi, dat op zaterdag 12 november 20022 wordt gehouden.

Het gezelligheidstoernooi staat open voor alle seniorleden. Ze spelen met wisselende partners een aantal wedstrijdjes. Een hapje eten en na afloop een feestje in Aprèsski-sfeer maken het compleet.

Het feestelijke toernooi begint met een ontvangst in de kantine, die in winterse sferen wordt aangekleed. Tennissen staat voorop, daarna kan geheel in Oktoberfest-stijl een biertje worden gedronken en wordt een goede maaltijd geserveerd.

De apres-ski staat onder leiding van deejay Ozzi, het alter ego van een van de toptennissers van de vereniging, Oscar Bohlander. Hij zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Het is niet verplicht maar wordt zeer op prijs gesteld: kom in Oktoberfest-kleding.

Aanvang 16.00 uur. Kosten 8,00 euro. Opgeven tot woensdag 9 november 2022 via de activiteitencommissie: ac@tvakkrum.nl

 

221028 TVA Oktoberfesttoernooi

Agenda

Geen evenementen

Tennisballen op de banen van Tennisvereniging Akkrum in de avonduren. De lichtmasten en het kunstgras met keramisch gravel (merknaam Smash Court van Grontmij, maar in Akkrum van Antea Group)

tva winter