header-toss.jpg

Ontwerp schuurHet bouwrijp maken van de grond voor de nieuwe, houten materialenberging van Tennisvereniging Akkrum start op vrijdag 3 februari 2023. Vrijwilligers zijn nodig voor het weghalen van de bosschages tussen het terras van baan 3 en de kleine fietsenstalling van Voetbalvereniging Akkrum. Het zware grondwerk en verwijderen van de stobben wordt met een mobiele kraan uitgevoerd. Ook koende zaterdag gaan vrijwilligers aan de slag.

De gemeente plaatst een container voor alle groenafval, eventueel puin en andere ongerechtigheden, die moeten worden afgevoerd. De aanvoer van het benodigde zand en trottoirtegels wordt ook door de gemeente geregeld. Met die maatregelen kan de tennisvereniging behoorlijk op kosten besparen.

De komende weken zal de tennisvereniging vaker een beroep doen op zelfwerkzaamheid van de leden. De inmiddels bestelde houten schuur, die de blauwe zeecontainer vervangt, komt aan de kopse kant van baan drie, naast het oefenveld van Voetbalvereniging Akkrum. Ook de nieuwe materialenberging zelf wordt met hulp van leden in elkaar gezet.

Vrijwilligers voor de werkzaamheden van komende vrijdag en zaterdag (beide keer starten om 9.00 uur) kunnen zich melden via secretariaat@tvakkrum.nl.

Illustratie: Tennisvereniging Akkrum

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000