header-zonnepanelen.jpg

De nieuwste klok van Tennisvereniging Akkrum is stormvast opgehangen. Met de laatste handvol, meest tweedehands [ ... ]

Lees verder....

Terwijl de energieprijzen de pan uitgieren, brandden woensdagnacht en donderdag een groot deel van de [ ... ]

Lees verder....
Overige berichten:

180830 Zomergezellig AnneSijbesma trakteertTennisvereniging Akkrum doet opnieuw mee aan de actie Rabo Clubsupport. Met een gift uit het fonds van huisbankier Rabobank wil het bestuur ,,de club nog aantrekkelijker maken dan ze al is’’. Leden van de coöperatieve Rabobank kunnen tot 24 september 2024 op Tennisvereniging Akkrum stemmen via de https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport.

De Akkrumer tennisclub wil met de bijdrage van de Rabobank de gestage terugloop van leden (van een dikke 330 in de topjaren naar zo’n 170 op dit moment) ,,de aantrekkingskracht van de club vergroten. Daarvoor willen we nieuwe vormen van tennisevents- en toernooien voor onze leden organiseren’’. Een precieze invulling aan de nieuwe vorm voor tennisevents moet nog worden gegeven. Met enige regelmaat staan ook weer toernooien op de agenda en dat aantal wordt uitgebreid. Komende zaterdag 7 september 2024 wordt bijvoorbeeld het Hamburgertoernooi georganiseerd.

Een belangrijke rol binnen de vereniging vormen het clubgebouw en het terras. De karakteristieke kantine als bruine kroeg oogst veel lof van eigen leden en vooral tennissers en bezoekers, die tijdens bijvoorbeeld competitiewedstrijden langs komen. Met onder andere zonnepanelen en led-verlichting op de banen is het tenniscomplex verduurzaamd. Onder andere de tennistechnische faciliteiten zijn verbeterd en ook zijn een nieuwe oefenmuur en nieuwe berging gebouwd.

Bij de foto:

Jarenlang organiseerde Anne Sijbesma (rechts) in de zomer altijd vijf gezelligheidstoernooien. Een klaterend succes met onder andere toernooien met kabouters als hoofdprijs als absolute toppers. De belangstelling liep achteruit, waarna een einde kwam aan een jarenlange traditie. Op de foto een van de toernooitjes in de zomer van 2018, waar Sijbesma de spelers op een hapje tussendoor trakteert.

Foto: Noordoost.nl

 RaboClubsupport

Agenda

04 jan 2025    16:30 - 19:00
Nieuwjaarsreceptie 2025