Een gezellige en uitermate drukbezochte barbecue vormde zaterdag 14 september de afsluiter van de Clubkampioenschappen 2013. Tegen de zestig eters en hun kinderen konden genieten van vlees, vis of een mix daarvan én vegetarische barbecuepakketten. De rijkelijk gevulde tafels werden direct na de finalestrijd gedekt en een gezellig gevulde kantine bood onderdak aan de deelnemers, hun fans, de organisatoren en leden van de tennisclub.
De barbecue en skottel waren het zenuwcentrum van waar Paul Muskens iedereen van zijn of haar hapje voorzag. Onder het genot van een biertje en later een cola-berenburgje bakte en stoofde hij dat het een lieve lust was. Hij zag er op toe dat de tachtig vispakketten, die hij de avond ervoor met kruiden en groenten op smaak had gemaakt, perfect gaar waren. Aanvankelijk was dat even zoeken, maar na een poosje was het klaar. De vleespakketten van Keurslager Spijkerman vielen eveneens goed in de smaak, net als de vegetarische hap. De royale salades van Anita Stokman en de sauzen van Froukje Porte en Corinne Bos maakten het feestmaal compleet.
Op de foto schept Muskens (l) op voor Ria Zwaard, die samen met ega Berry (m) vanuit Terherne waren gekomen. Natasja van den Bos bekijkt de lekkernijen.
Op de foto giet Paul Muskens water op de skottel om de pakketjes vis sneller gaar te krijgen. Natasja van den Bos (r) en haar kinderen wachten geduldig op hun beurt.
Op de foto smullen (v. l. n. r.) Janke Hof, Gerry van der Meer, Anneke Goerres, Zus van der Heide en Mien van der Meer.
Op de foto vraagt Annemiek Hart (3e van links en bardienstmedewerker voor de avond) of er mensen zijn die een handje mee willen helpen. Ze is net met Antiny Boschma (2e van rechts) gehuldigd vanwege het behaalde resultaat tijdens de clubkampioenschappen. Op de achtergrond staat Koosje Zeeders en Willem Kraaij, die de clubkampioenschappen organiseerden.