Soms rommelde het even met een flits , maar op een enkel buitje na is het clubkampioenschap 2014 voor de jeugd van Tennisvereniging Akkrum zonder vertraging op gespeeld. Zowel zaterdag 30 als zondag 31 augustus werd er verwoed om de punten gestreden.

De oudere jeugd (geel) trad s zaterdag in de poulewedstrijden .aan Hieruit kwamen Jelmer Witting en IJsbrand Dijkstra als besten uit de bus. Op zondagmiddag was de finale tussen beiode opponenten. Waar vorig jaar IJsbrand er met de beker vandoor ging, was Jelmer nu de sterkste.

In poule groen was het zeer spannend. Zowel Matthijs van der Veen, Jochem Witting als Hessel Stokman streden hier om de eerste plaats in de poule. Op punten mocht Jochem het in de finale opnemen tegen Hessel. Hoewel Hessel in de poulewedstrijd van Jochem gewonnen had, moest hij in de finale toch het onderspit delven tegen zijn ervaren tegenspeler.

Ook in poule oranje was het zeer spannend. Hierbij ging de strijd tussen de tweelingbroers Sven en Mats Goerres. De poulewedstrijd tussen hun eindigde in 1-1. Ook in de finale werd het 1-1, waarna in de beslissende tie-break Sven aan het langste eind trok.

In een heerlijk zonnetje en een heerlijke maaltijd werd dit clubkampioenschap als geslaagd afgesloten.