header-tennisballen.jpg

170911 YtsjeConradi WolvegaMet een bruisend feest op zaterdag 14 oktober 2017 markeert Tennisvereniging Akkrum haar veertigjarig bestaan. Het feest met optreden van zangeres Ytsje Conradi wordt het hoogtepunt van het jubileumjaar. Een barbecue voor leden, hun aanhang en andere gasten wordt de smakelijke omlijsting van een dag vol activiteiten.

 

De jeugdkampioenschappen 2017 worden tijdens de zaterdagmiddag gespeeld. In een compact programma spelen de jeugdleden om de titels. Aanvankelijk zou het kampioenschap in september worden gehouden, maar door omstandigheden is dat niet gelukt. Aanvang 14.00 tot circa 18.00 uur.

Barbecue
Deelnemers aan de barbecue - vlees, vis of vegetarisch - mogen zich van tevoren opgeven. Dat kan via ac@tvakkrum.nl. Graag vermelden hoeveel personen en of je vlees, vis of vegetarisch wilt. Kosten 10 euro voor volwassenen, 5 euro voor jeugdleden tot 18 jaar. Aangezien de tennisvereniging jarig is, neemt ze de meerkosten voor haar rekening. Aanvang circa 18.30 uur.

Een jubileumcommissie is druk met de voorbereidingen van de festiviteiten, die om 13.30 uur beginnen en tot de kleine uurtjes duren.

Gebak

Gebak en koffie is er ‘s avonds rond een uur of acht – na de barbecue. Voorzitter Herman Bierma zal een overzicht geven van hoogte- en dieptepunten van de afgelopen veertig jaar.

Feest
Het officiële gedeelte zal geleidelijk overgaan in een swingend feest met zangeres Ytsje Conradi als absolute topper. Ze treedt regelmatig op met haar band DiQuapo, die bekend staat als ,,stampend als een explosiemotor’’. Solo is Ytsje Conradi een absolute topper, die alle muziekstijlen beheerst. Als zangeres weet ze moeiteloos een feestavond in stijl te beginnen en volop swingend af te sluiten.

 

Bij de foto:

Op de  barbecue van najaar 2013 schept Muskens (l) op voor Ria Zwaard, die samen met eega Berry (m) vanuit Terherne was gekomen. Natasja van den Bos (r) wacht haar beurt af. (Foto: Noordoost.nl)

130914 TVA barbecue Paul Zwaard Natasja 400

Agenda

30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000