header-tennesracket-jongeren.jpg

logo tvakkrum 40 jaar transparentDe belangstelling voor de barbecue van de jubilerende Tennisvereniging Akkrum is groot. De teller stond op maandagavond bijna zestig eters. Leden, aanhang en belangstellenden kunnen zich nog tot en met woensdagavond opgeven. Ze hebben keus uit vlees, vis, een combinatie van beide en vegetarisch.

,,We verwachten dat het aantal feestgangers dat aan de barbecue meedoet, nog wel stijgt’’, aldus de organiserende feestcommissie. De barbecue begint direct na afloop van de jeugdclubkampioenschappen, rond 18.30 uur.

Ballenkanon
Tijdens en na afloop van de barbecue kunnen enthousiaste tennissers hun krachten meten met het ballenkanon. Ook staat een servicesnelheidsmeter opgesteld. Iedereen die denkt dat ie een harde service heeft, mag dat in de praktijk testen. Voor degene die het hardst kunnen opslaan, hebben we een aardigheidje in petto. In drie categorieën: jeugd tot 18 jaar, jongeren van 18 tot 60 jaar en oudere jongeren van 60 jaar en ouder.

Oranjekoek
Oranjekoek – met eetbaar jubileumlogo – en koffie of thee zijn er ‘s avonds rond een uur of acht – na de barbecue. Voorzitter Herman Bierma zal een overzicht geven van hoogte- en dieptepunten van de afgelopen veertig jaar.

Feest
Het officiële gedeelte zal geleidelijk overgaan in een swingend feest met zangeres Ytsje Conradi als absolute topper. Ze treedt regelmatig op met haar band DiQuapo, die bekend staat als ,,stampend als een explosiemotor’’. Solo is Ytsje Conradi een absolute topper, die alle muziekstijlen beheerst. Als zangeres weet ze moeiteloos een feestavond in stijl te beginnen en volop swingend af te sluiten.

Lees ook:
http://www.tvakkrum.nl/nieuws/tvakkrum-40-jaar/737-bruisende-feestavond-jubilerende-tennisclub-akkrum

Alle nieuws over het jubileum:
http://www.tvakkrum.nl/nieuws/tvakkrum-40-jaar

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000