header-zonnepanelen.jpg

Op initiatief van de dit jaar tachtig jaar geworden Jan Prange wordt op woensdag 22 september het JP80-toernooi gehouden. Met 32 deelnemers op de lijst - stand zaterdag 11 september - is het toernooi bijna vol.

De opzet is als de gezelligheidstoernooien van Anne Sijbesma. Inleg drie euro, partijtjes spelen en na afloop prijsjes. Jan Prange stelt een wisselbeker voor de man of vrouw die het meeste aantal punten vergaart. Een tweede verschil is dat de consumpties die avond voor rekening van de jarige zijn. Maximaal 36 deelnemers.

De reden voor het initiatief is voor de hand liggend. Jan Prange bereikte vrijdag 13 augustus 2010 de tachtigjarige leeftijd. Aangezien hij nog kwiek genoeg is om binnen verenigingsverband een bal te slaan, zag hij zijn tachtigste jaardag als aanleiding voor het organiseren van een gezellig toernooitje. ,,Ik hoop dat de mensen schik hebben. Daar gaat het per slot van rekening om''.

Deelnemers aan de dubbels of mix van de clubkampioenschappen 2010 spelen tijdens het JP80-toernooi met elkaar. Anne Sijbesma zal hen zoveel mogelijk tegen elkaar laten spelen, zodat die avond alvast voor de CK 2010 kan worden geoefend.

Opgave voor het JP80-toernooi is mogelijk  tot zaterdagavond 18 september 19.00 uur via de lijst in de hal van ons onvolprezen clubgebouw.

janprange

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

Geen evenementen

tva winter