header-tennesracket-jongeren.jpg

20180705 HandsproeierHet onkruid op de windwal van Tennisvereniging Akkrum groeit als kool nu de jonge beplanting tweemaal per week wordt beregend. Reden voor baancommissaris Fred Zondervan om hulp te vragen bij het wieden ervan. Hij klopt bij de deelnemers aan het derde gezelligheidstoernooi aan met de vraag of ze elk een strekkende meter voor hun rekening willen nemen.

Met de zomerse temperaturen van tegen de dertig graden Celsius aan en het wekenlang uitblijven van een regenbui zijn twee sproeibeurten hard nodig. De jonge aanplant heeft het op de grondwal naast de banen twee en drie erg moeilijk, constateert Fred Zondervan.

De uitbundige groei van het onkruid tussen de jonge boompjes moet hoognodig worden aangepakt. Zondervan doet niet alleen een oproep aan de deelnemers van het gezelligheidstoernooi, die tijdens de pauzes mooi een handje kunnen helpen. Hij vraagt ook de andere leden of ze zoveel mogelijk het welig tierende onkruid op de windwal, maar ook elders op het terrein zouden willen verwijderen.

Aanmelden mag: onderhoudscommissie@tvakkrum.nl

Foto: Fred Zondervan

Nieuws rond 40 jaar tennis in Akkrum

Heaters verwarmen tennisterras

De terrasverwarming van Tennisvereniging Akkrum brandt. Anne Hof (l) en Fred Zondervan hebben de beide branders opgehangen. Tijdens de tweede wedstrijdavond van de interne woensdagavondcompetitie wordt het jubileumcadeau uitvoerig getest.

Lees meer...
Lees alle berichten >>

Agenda

Geen evenementen

tva winter